Belastingdienst | Naarden | 0900-1733 (90cpm)

tel-icoon Bel 0900-1733 (90cpm) en u wordt direct doorverbonden met de klantenservice van de Belastingdienst Naarden. Belastinginformatietelefoon.nl is niet verbonden of aangesloten bij de Belastingdienst.

Belastingdienst Naarden bellen

Het telefoonnummer van de Belastingdienst en bijbehorend tarief is ook tegen een ander tarief beschikbaar. Kijk op de officiële website van de Belastingdienst.

home-icoon www.belastingdienst.nl

Openingstijden klantenservice:
De medewerkers van de klantenservice van de Belastingdienst Naarden zijn op maandag t/m donderdag van 8:00-20:00 uur en vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

 


Over de Belastingdienst

Over Belasting praten we liever zo min mogelijk. Iedereen heeft er een mening over maar over één ding zijn we het allemaal eens: iedereen wil zo min mogelijk belasting betalen. En dat natuurlijk op een legale manier.

De kunst is om de belasting zo in te delen dat je ook daadwerkelijk het minst af moet dragen aan de overheid. Er zijn talloze belastingadviseurs die je daarbij kunnen helpen. Helaas zijn ze allemaal niet de goedkoopste maar belastingen zijn er in vele soorten en het is een kunst om ze allemaal goed te begrijpen en op de juiste wijze te interpreteren.

Op deze site vind je meer informatie over de diverse belastingadviseurs die er zijn in Nederland. Ook vind je op deze site actueel belastingnieuws en een interessante RSS-feed van het Financieel Dagblad.

Tot slot informeren we je regelmatig over speciale onderwerpen over de belasting en gaan daar dieper op in.

Wil je zelf weten hoe het zit met je eigen belastingaangifte bel dan met 0900-1733 (90cpm). Let wel, als u met de Belastingdienst contact op wilt nemen klikt u dan hier.


De Belastingdienst (0800-0543) direct bellen is gratis en betaalt u enkel uw gebruikelijke belkosten.